Εταιρικό Προφίλ – Aramis

Aramis Rent a Car: Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας!

Καλώς ήλθατε στο Aramis Rent a Car, μια υψηλών προδιαγραφών, πλήρως ανεξάρτητη και πολυετή ελληνική επιχείρηση από το 1982.

Η αποστολή μας είναι να παραμείνουμε στο μυαλό των πελατών μας η νούμερο ένα εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Ελλάδα, σε ότι αφορά στην ποιότητα και την αριστεία των υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό εργαζόμαστε σκληρά με όλους τους πελάτες μας για να παρέχουμε υπηρεσίες πέρα ​​από τις προσδοκίες τους.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου με την Aramis είναι η πιο σοφή επιλογή που θα κάνετε, αφού προσφέρουμε:

  • ανταγωνιστικές τιμές
  • προσφορές
  • μεγάλη ποικιλία οχημάτων
  • σωστή και φιλική εξυπηρέτηση
  • υπηρεσίες λιμουζίνας
  • ειδικά οχήματα
  • ωριαίες, ημερήσιες, βραχυπρόθεσμες, εβδομαδιαίες και μηνιαίες προσφορές

Επί σειρά ετών, καλύπτουμε επίσης τις ανάγκες πολλών NPO για ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Ο συνεχώς ανανεωμένος στόλος οχημάτων μας περιλαμβάνει οικονομικά αυτοκίνητα όπως Peugeot, Seatκαι Renault αλλά και πολυτελή αυτοκίνητα όπως Mercedes, BMW και Audi.

Χρησιμοποιήστε το online σύστημα κράτησης για να αναζητήσετε, να βρείτε και να κάνετε κράτηση του οχήματος που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε και σας ευχόμαστε μια αξέχαστη διαμονή.

Τα γραφεία μας

Τα γραφεία της εταιρίας “Athens Airport Car Hire” – “Aramis Rent a Car” έχουν εγκατασταθεί δίπλα στο διεθνή αερολιμένα της Αθήνας, Ελευθέριος Βενιζέλος, έτσι ώστε να σας παρέχουν γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες ενοικιάσεως αυτοκινήτου κατά την άφιξη ή αναχώρηση σας από το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Με την βοήθεια μας πλέον δεν χρειάζεται να αναζητάτε το αυτοκίνητό σας στους χώρους στάθμευσης του αεροδρομίου, καθώς η εταιρίας μας σας το παραδίδει άμεσα στην έξοδο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας η Aramis Rent a Car έχει γραφεία σε όλη την Σάμο. Αναλυτικότερα τα γραφεία μας βρίσκονται στο Βαθύ, στο Πυθαγόρειο, στο Κοκκάρι και τον Μεσόκαμπο Σάμου (κεντρικά γραφεία).

100% Ελληνική εταιρεία

Η “Aramis Rent a Car” είναι μια υγιής, πλήρως ανεξάρτητη ελληνική εταιρία που προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές, ελκυστικές προσφορές και εξαιρετικό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών για μισθώσεις και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Μέσω του διαδικτυακού τόπου “Athens Airport Car Hire” μπορείτε να αναζητήσετε μεταξύ άλλων οικονομικά και ποιοτικά αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές που μπορείτε να βρείτε στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Φωτογραφικό Υλικό

araathusΠΡΟΦΙΛ