Ενοικίαση αυτοκινήτων στην Αθήνα

Ενοικίαση αυτοκινήτου σε Αθήνα

Να γιατί αξίζει να προβείς σε ενοικίαση οχήματος απο τον Άραμη και να απολαύσεις τις μέρες των γιορτών στην Αθήνα.
Βρισκόμαστε μία ανάσα, πραγματικά, από τον εορτασμό των Χριστουγέννων και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τελευταία στιγμή αποφασίζουν να αποδράσουν. Αν ανήκεις και συ στην κατηγορία των ατόμων ‘’της τελευταίας στιγμής’’ και αναζητάς γρήγορες απαντήσεις στις αποφάσεις σου ,έχουμε τη λύση.
Γιατί, τόσο η οργάνωση όσο και ο σχεδιασμός του ταξιδιού, σημαίνει πως το ζήτημα της ασφαλούς μετακίνησης τίθεται ως πρωτεύον, με εκείνα της διαμονής και διατροφής να ακολουθούν. Η ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα, οφείλει, ωστόσο, να γίνει συνειδητά και από ανθρώπους που δεν κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Επιλέγοντας, λοιπόν, την Aramis.gr για την ενοικίαση του αυτοκινήτου σου, είναι η πιο σοφή επιλογή, γιατί και ταχύτατη εξυπηρέτηση θα λάβεις και σίγουρος για την ασφάλειά σου θα είσαι και πάνω απ όλα θα ξέρεις πως απολαμβάνεις τις καλύτερες υπηρεσίες στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς.
Αν πάλι, ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που σχολαστικά οργανώνουν το μελλοντικό τους ταξίδι, θα είσαι ήδη ενήμερος για τις 220 διαφορετικού τύπου δωρεάν εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Αθήνα. Τα φετινά Χριστούγεννα θα αποπνέουν, έντονα, αέρα θεάτρου, ενώ θα στηθούν και καλλιτεχνικές κατασκευές, γεγονός που θα εντάξει τους επισκέπτες σένα διαφορετικό κλίμα.

Οι πρωταγωνιστές της χρονιάς που μας αφήνει θα είναι, η πλατεία Συντάγματος, οι Στύλοι του Ολυμπίου Διός (Φως), το Μοναστηράκι (Όνειρο), η πλατεία Κλαυθμώνος (Φαντασία), η πλατεία Ομονοίας (Συνάντηση), τα Προπύλαια και το Θησείο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε σημείο θα φέρει το δικό του κωδικό όνομα. Μιλάμε για ένα πολυθέαμα που θα καταπλήξει μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα, τα παιδιά έχουν να περιμένουν πάνω από 150 εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης με παιχνίδια, μάθηση και ψυχαγωγία. Ενώ κυριολεκτικά τα Πολιτιστικά Κέντρα,οι Βιβλιοθήκες της πόλης και τα Μουσεία έχουν επιστρατευτεί για να μην αφήσουν κανέναν ανικανοποίητο. Είτε είστε λάτρεις, λοιπόν, των κοντινών προορισμών είτε είστε από εκείνους που χαλαρώνουν ταξιδεύοντας, η Αθήνα των φετινών Χριστουγέννων αξίζει να γίνει ο προορισμός σας.
Εμείς από την άλλη, φροντίζουμε η ενοικίαση του αυτοκινήτου σας να είναι από κάθε άποψη η πιο συμφέρουσα και ασφαλής επιλογή.

araathusΕνοικίαση αυτοκινήτων στην Αθήνα
read more

Ενοικίαση Οχημάτων χωρίς Πιστωτική

Κάντε κράτηση αυτοκινήτου χωρίς Πιστωτική *

Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Αθήνα χωρίς χρήση πιστωτικής κάρτας * και χωρίς άλλη χρηματική εγγύηση.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα. Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα και μάλιστα χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Aramis Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα χωρίς Πιστωτική * και χωρίς εγγυήσεις !!!

Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων Αθήνα χωρίς πιστωτική * η Αramis είναι η ιδανική επιλογή

1. Δεν χρειαζόμαστε πιστωτική κάρτα για να κάνετε ενοικίαση

2. Δεν χρειαζόμαστε χρηματική εγγύηση για να κάνετε ενοικίαση

3. Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα

4. Μπορείτε να πληρώσετε με Pay Pal

5. Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

6. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά.

Στην Aramis προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές για Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα και για Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα Αεροδρόμιο.

Δεν μένουμε όμως μόνο εκεί. Δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις, όλες οι τιμές μας είναι τελικές και επίσης είναι ξεκάθαρο το τι περιλαμβάνεται στις τιμές ενοικίασης. Επίσης έχουμε πολύ ξεκάθαρους όρους ενοικίασης, χωρίς ψιλά γράμματα !!!

Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο 400 αυτοκινήτων ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς προκειμένου να διαθέτουμε πάντα όλα τα νέα μοντέλα στις καλύτερες τιμές ενοικίασης.Όλα μας τα οχήματα είναι ασφαλή, αξιόπιστα και συντηρημένα σύμφωνα με τις οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστή.

Η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα μας και με αυτή λειτουργούμε τόσα χρόνια. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είμαστε από τις ελάχιστες εταιρείες που προσφέρουν ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα χωρίς πιστωτική.

* Προϋποθέσεις για ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα: 

Η ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα δεν ισχύει για ενοικίαση οχημάτων Β κατηγορίας και πάνω, καθώς και για πολυήμερες ενοικιάσεις. Στις περιπτώσεις αυτές είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστωτικής κάρτας.
Η εταιρεία μας εφόσον το κρίνει απαραίτητο, διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προσκόμιση πιστωτικής κάρτας ακόμη και για τις περιπτώσεις που δεν περιγράφονται παραπάνω.

Αν θέλετε να δείτε τιμές και διαθεσιμότητα για  Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα κάντε κλικ εδώ.

Find us on Facebook

araathusΕνοικίαση Οχημάτων χωρίς Πιστωτική
read more

Χρήσιμες συμβουλές

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν επιλέξω εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου

Πρόκειται να ταξιδέψετε στην Αθήνα για δουλειές η για διασκέδαση? Αν ναι τότε η καλύτερη και ποιο οικονομική επιλογή για τις μετακινήσεις σας είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα. Αν μάλιστα έρχεστε αεροπορικώς τότε τι καλύτερο από Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα αεροδρόμιο.

Τι πρέπει όμως να γνωρίζετε και να τι πρέπει να προσέξετε πριν επιλέξετε τι αυτοκίνητο θα νοικιάσετε και από πού.

Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε για ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα Αεροδρόμιο θεωρούμε σκόπιμο και απαραίτητο να γνωρίζεται τα παρακάτω.

2 Χρήσιμες Συμβουλές για Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα

Συμβουλή Νο1. Προσέξτε τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης?

Είναι πολύ σημαντικό να προσέξετε και γνωρίζετε το τι περιλαμβάνει η τιμή ενοικίασης ώστε να αποφύγετε τυχόν κρυφές χρεώσεις. Υπάρχουν πολλές εταιρείες στις οποίες δεν είναι ξεκάθαρο το τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης. Το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζουν μια χαμηλή τιμή ενοικίασης η οποία όμως δεν είναι η τελική τιμή. Έτσι όταν θα πάτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο σας θα χρειαστεί να καταβάλετε επιπλέον χρήματα, διότι “αυτό ή εκείνο” δεν περιλαμβάνονταν στην τιμή που είδατε. Με τον τρόπο αυτό τελικά πληρώνεται πολύ περισσότερα σε σχέση με αυτά που νομίζατε αρχικά. Προσέξτε λοιπόν ώστε να επιλέξετε μια εταιρεία, η οποία δεν έχει καθόλου κρυφές χρεώσεις. Μία εταιρεία που να διευκρινίζει ξεκάθαρα το τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης του οχήματος. Εμείς στην Aramis και δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις και διευκρινίζουμε ξεκάθαρα τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης και έχουμε και τις καλύτερες τιμές ενοικίασης.

Στις τιμές ενοικίασης της εταιρείας μας περιλαμβάνεται:

 • Μικτή ασφάλεια με απαλλαγή. Η ασφάλεια αυτή είναι γνωστή ως CDW.
 • Ασφάλεια κλοπής και πυρός
 • Απεριόριστα χιλιόμετρα ανεξαρτήτως ημερών ενοικίασης.
 • Έξτρα οδηγό
 • Παράδοση παραλαβή στο Αεροδρόμιο Αθηνών
 • Οδική βοήθεια 24/7
 • Όλοι οι φόροι και το ΦΠΑ

Αν θέλετε να δείτε τιμές και διαθεσιμότητα για  Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα κάντε κλικ εδώ.

Για να αξιολογήσετε λοιπόν σωστά ποια εταιρεία είναι η ποιο συμφέρουσα, για Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα Αεροδρόμιο, θα πρέπει πέρα από την τιμή ενοικίασης να προσέξετε και να υπολογίσετε:

1α. Τι είδους ασφάλεια περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης και αν με αυτή την ασφάλεια είστε εντάξει.

Να επιβεβαιώσετε δηλαδή ότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποια έξτρα ασφάλεια ώστε να είστε καλυμμένοι. Αν η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει μικτή ασφάλεια με απαλλαγή θα πρέπει να δείτε επίσης και το ποσό της απαλλαγής πόσο είναι. Θα πρέπει επίσης να δείτε και το πόσο κοστίζουν οι έξτρα ασφάλειες. Θα πρέπει δλδ να δείτε πόσο κοστίζει:

 • η CDW (μικτή ασφάλεια με απαλλαγή),
 • η SCDW ή FDW (μικτή ασφάλεια χωρίς απαλλαγή),
 • η ασφάλεια κλοπής
 • η ασφάλεια πυρός.

1β. Αν η τιμή περιλαμβάνει απεριόριστα χιλιόμετρα από την 1η ημέρα ενοικίασης. 

Αν όχι θα πρέπει να υπολογίσετε τα έξτρα χρήματα που θα πρέπει να πληρώσετε εφόσον κάνετε επιπλέον χιλιόμετρα. Στην Aramis η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει απεριόριστα χιλιόμετρα από την 1η ημέρα ενοικίασης.

1γ. Αν η τιμή περιλαμβάνει Επιπλέον Οδηγό. 

Αν ο επιπλέον οδηγός δεν περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης θα πρέπει να υπολογίσετε και τα έξτρα κόστος που θα χρειαστεί να πληρώσετε για τον επιπλέον οδηγό. Στην Aramis η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει και επιπλέον οδηγό.

1δ. Αν η παράδοση και η παραλαβή στο αεροδρόμιο Αθηνών είναι δωρεάν. 

Υπάρχουν εταιρείες που χρεώνουν έξτρα για παράδοση ή παραλαβή στο αεροδρόμιο Αθηνών. Στην Aramis  η παράδοση και η παραλαβή στο αεροδρόμιο Αθηνών είναι δωρεάν.

1ε. Αν η τιμή περιλαμβάνει Οδική Βοήθεια όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες της εβδομάδας. 

Αν όχι τώρα σε περίπτωση που συμβεί κάτι εκτός ωραρίου εργασίας ή δεν θα εξυπηρετηθείτε άμεσα ή θα πρέπει να πληρώσετε έξτρα προκειμένου να μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε. Στην Aramis η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει οδική βοήθεια 24/7.

1στ. Αν η τιμή περιλαμβάνει όλους τους φόρους και το ΦΠΑ. 

Επιβεβαιώστε ότι η τιμή είναι τελική και δεν έχει πρόσθετες επιβαρύνσεις από φόρους ή ΦΠΑ. Στην Aramis η τιμή ενοικίασης είναι τελική και περιλαμβάνει όλους τους φόρους και το ΦΠΑ.

Αν θέλετε να δείτε τιμές και διαθεσιμότητα για  Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα κάντε κλικ εδώ.

Συμβουλή Νο2. Πιστωτική Κάρτα για Εγγύηση και Παρακράτηση ποσού από την Πιστωτική σας Κάρτα.

Είναι πολύ σημαντικό να προσέξετε αν για την ενοικίαση του αυτοκινήτου είναι απαραίτητο να έχετε πιστωτική κάρτα. Αν είναι απαραίτητο τότε θα πρέπει να προσέξετε αν η εταιρεία ενοικίασης για λόγους εγγύησης θα δεσμεύσει κάποιο σημαντικό ποσό από την πιστωτική σας κάρτα. Το ποσό αυτό συνήθως επιστρέφετε στο ακέραιο μερικές μέρες μετά την λήξη της ενοικίασης εφόσον η εταιρεία ενοικίασης δεν διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα στο ενοικιαζόμενο όχημα για το οποίο θα θεωρήσει εσάς υπεύθυνους.

Στην Aramis για Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα Αεροδρόμιο και γενικότερα για ενοικίαση σε όλη την Αττική δεν είναι απαραίτητο να έχετε πιστωτική κάρτα.

Παρέχουμε Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα χωρίς Πιστωτική και χωρίς να ζητάμε κάποια έξτρα χρηματική εγγύηση. 

Φυσικά αν το επιθυμείτε μπορείτε να πληρώσετε  με την πιστωτική σας κάρτα, χωρίς καμία επιπλέον προμήθεια. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες εταιρείες ενοικίασης σε εμάς δεν υπάρχει καμία έξτρα χρέωση για πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Αυτές είναι οι 2 πολύ χρήσιμες συμβουλές μας για Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα Αεροδρόμιο οι οποίες όμως ισχύουν και γενικότερα για ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Τώρα ξέρετε τι πρέπει να προσέξετε προκειμένου να επιλέγετε την σωστή εταιρεία ενοικίασης οχημάτων.

araathusΧρήσιμες συμβουλές
read more

Οι 3 καλύτερες φθινοπωρινές αποδράσεις για το 2019

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ 2019

Ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών αλλά όχι και το τέλος της διασκέδασης. Σας προτείνουμε 3 φθινοπωρινούς προορισμούς γύρω από την Αθήνα που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά!

 1. Ναύπλιο 

Βρισκόμαστε στο νομό Αργολίδος, σε έναν από τους ομορφότερους παραδοσιακούς οικισμούς της Ελλάδας. Το Ναύπλιο είναι γνωστό για το Μπούρτζι (μικρό φρούριο χτισμένο μέσα στο λιμάνι), για το Παλαμήδι (ενετικό φρούριο) για την Ακροναυπλία (ενετικό φρούριο και τόπος δολοφονίας του Ιωάννη Καποδίστρια) και τα παραδοσιακά του δρομάκια που μας ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή. Αν είστε λάτρεις της καλής ελληνικής κουζίνας, της θάλασσας και της ιστορίας, τότε το Ναύπλιο είναι το μέρος που ψάχνετε για μια γρήγορη απόδραση από την Αθήνα.

 

 

2. Αίγινα

Μια ανάσα από το λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται η Αίγινα, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού και ιδανικός προορισμός για όλους εκείνους που θέλουν να δώσουν μια παράταση στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το νησί παρουσιάζει σημαντικά αξιοθέατα όπως ο ναός της Αφαίας, η Παλαιοχώρα, τα υπολείμματα του ναού του Ελλανίου Διός, ο προϊστορικός οικισμός της Κολώνας, ο Πύργος του Μαρκέλλου, η Μητρόπολη, το Μουσείο του Καπράλου, το Λαογραφικό Μουσείο και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Πολύ γνωστές παραλίες του νησιού είναι ο Μαραθώνας και η Αγία Μαρίνα.

 

 

3. Καρπενήσι

Ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της φύσης και της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας είναι το Καρπενήσι. Στο κέντρο της Ελλάδας, περιτριγυρισμένο από δάση και ψηλά βουνά, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης, δράσης και περιπέτειας, ξεκούρασης και χαλάρωσης, 365 μέρες το χρόνο. Όλα αυτά μόλις 4 ώρες από την Αθήνα!

 

Μαρία ΛούτραρηΟι 3 καλύτερες φθινοπωρινές αποδράσεις για το 2019
read more

Αλλαγές στα Συμβόλαια Ενοικίασης Αυτοκινήτων

Αλλαγές στα Συμβόλαια Ενοικίασης Αυτοκινήτων

 

Η Κομισιόν υποχρεώνει εταιρείες να αλλάξουν τα συμβόλαια ενοικίασης αυτοκινήτων.

Νέα συμβόλαια ενοικίασης αυτοκινήτων. Οι πολίτες θα επωφεληθούν από τους σαφέστερους όρους και τις επιλογές όσον αφορά τον ανεφοδιασμό του αυτοκινήτου με καύσιμα, τους δικαιότερους όρους κάλυψης ζημιών και τη μεγαλύτερη διαφάνεια στις τιμές.

araathusΑλλαγές στα Συμβόλαια Ενοικίασης Αυτοκινήτων
read more

Συμβουλές Μίσθωσης από την Aramis Rent A Car

Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι Έλληνες ταξιδεύουν στην Ευρώπη για δουλειά ή για αναψυχή. Για τη διευκόλυνση της διαμονής τους, είναι πολύ πιθανό να επιλέξουν να νοικιάσουν αυτοκίνητο ή άλλο όχημα. Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές μίσθωσης:

araathusΣυμβουλές Μίσθωσης από την Aramis Rent A Car
read more

Γιατί Aramis Rent a Car στο Αεροδρόμιο της Αθήνας!

Aramis Rent a Car στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Γιατί Aramis Rent A Car; Διότι με την εταιρεία μας, η ενοικίαση αυτοκινήτου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών είναι πλέον κάτι παραπάνω από εύκολη! Είμαστε ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και δε χρειάζεται καν να ψάξετε για τα γραφεία μας, αφού θα σας παραδώσουμε το όχημα που έχετε κρατήσει μέσα από τη σελίδα μας στο διαδίκτυο στην πύλη αναχώρησης 4.

araathusΓιατί Aramis Rent a Car στο Αεροδρόμιο της Αθήνας!
read more

Ενοικιάση Αυτοκίνητου στο Αεροδρόμιο Αθήνας

Aramis Rent A Car για Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Φτάσατε λοιπόν στο αεροδρόμιο της Αθήνας! Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε για το όχημα που θα χρησιμοποιήσετε για τις μετακινήσεις σας. Κάποιοι επιλέγουν να εξαρτώνται από τα μέσα μαζικής μεταφοράς, που μπορεί να αποδειχθεί μεγάλη ταλαιπωρία. Άλλοι επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν κάποια υπηρεσία ταξί παρά το αυξημένο κόστος. Ποιος όμως δε θα προτιμούσε το δικό του αυτοκίνητο; Εάν αγαπάτε την άνεση και την ευελιξία, η ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο της Αθήνας, είναι μονόδρομος… Η Aramis Rent A Car είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Καλύψτε εύκολα τις ανάγκες σας, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα του να έχετε το δικό σας αυτοκίνητο και να φτιάξετε ελεύθερα το δικό σας πρόγραμμα!

araathusΕνοικιάση Αυτοκίνητου στο Αεροδρόμιο Αθήνας
read more