Γιατί Aramis Rent a Car στο Αεροδρόμιο της Αθήνας!

Aramis Rent a Car στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Γιατί Aramis Rent A Car; Διότι με την εταιρεία μας, η ενοικίαση αυτοκινήτου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών είναι πλέον κάτι παραπάνω από εύκολη! Είμαστε ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και δε χρειάζεται καν να ψάξετε για τα γραφεία μας, αφού θα σας παραδώσουμε το όχημα που έχετε κρατήσει μέσα από τη σελίδα μας στο διαδίκτυο στην πύλη αναχώρησης 4.

Γιατί Aramis Rent A Car

Η “Aramis Rent a Car” είναι μια υγιής, πλήρως ανεξάρτητη ελληνική εταιρία που προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές, ελκυστικές προσφορές και εξαιρετικό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών για μισθώσεις και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Πιο συγκεκριμένα, σας προσφέρουμε:

 • Παράδοση & παραλαβή στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
  Το γραφείο μας βρίσκεται στο Κορωπί. Μπορείτε να παραλάβετε ή να παραδώσετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος δωρεάν!
 • Αξιοπιστία και ασφάλεια στις συναλλαγές με την Aramis Rent a Car
  Το γραφείο μας, με γνώμονα το συμφέρον σας, προσφέρει τις καλύτερες τιμές της αγοράς με τους καλύτερους όρους χωρίς κρυφές χρεώσεις.
 • Κάντε κράτηση τώρα και πληρώστε κατά την άφιξη
  Μπορείτε μέσα από τη νέα μας ιστοσελίδα να κάνετε κράτηση το αυτοκίνητο που επιθυμείτε και να πληρώσετε κατά την άφιξή σας.

Και τα πλεονεκτήματα δε σταματούν εδώ, αφού με την Aramis Rent A Car επιπλέον απολαμβάνετε:

 • Συμφέρουσες τιμές: Το γραφείο μας προσφέρει τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, ενώ στην τελική τιμή περιλαμβάνονται: Ασφάλεια με απαλλαγή (C.D.W), ασφάλεια κλοπής & πυρός, ασφάλεια προς τρίτους, προσωπική ασφάλεια, απεριόριστα χιλιόμετρα, δωρεάν έξτρα οδηγός, φόροι και ΦΠΑ, δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο Ελ. Βενιζέλος, οδική βοήθεια και service 24 ώρες το 24ωρο!
 • Άριστη εξυπηρέτηση: Προτεραιότητα μας… εσείς! Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.
 • Αξιοπιστία & Συνέπεια: Με την εταιρεία μας μπορείτε να είστε σίγουροι. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα με αξιοπιστία, συνέπεια και σεβασμό.
 • Ασφαλή οχήματα: Σε όλα μας τα οχήματα πραγματοποιούμε εβδομαδιαίους τεχνικούς ελέγχους 35 σημείων για να είστε σίγουροι.

Κι αν χρειάζεστε ακόμα περισσότερους λόγους, η μεγάλη ποικιλία του στόλου μας και οι ειδικές προσφορές μας, σίγουρα θα σας πείσουν!

araathusΓιατί Aramis Rent a Car στο Αεροδρόμιο της Αθήνας!