Ενοικίαση Οχημάτων χωρίς Πιστωτική

Κάντε κράτηση αυτοκινήτου χωρίς Πιστωτική *

Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Αθήνα χωρίς χρήση πιστωτικής κάρτας * και χωρίς άλλη χρηματική εγγύηση.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα. Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα και μάλιστα χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Aramis Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα χωρίς Πιστωτική * και χωρίς εγγυήσεις !!!

Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων Αθήνα χωρίς πιστωτική * η Αramis είναι η ιδανική επιλογή

1. Δεν χρειαζόμαστε πιστωτική κάρτα για να κάνετε ενοικίαση

2. Δεν χρειαζόμαστε χρηματική εγγύηση για να κάνετε ενοικίαση

3. Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα

4. Μπορείτε να πληρώσετε με Pay Pal

5. Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

6. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά.

Στην Aramis προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές για Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα και για Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα Αεροδρόμιο.

Δεν μένουμε όμως μόνο εκεί. Δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις, όλες οι τιμές μας είναι τελικές και επίσης είναι ξεκάθαρο το τι περιλαμβάνεται στις τιμές ενοικίασης. Επίσης έχουμε πολύ ξεκάθαρους όρους ενοικίασης, χωρίς ψιλά γράμματα !!!

Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο 400 αυτοκινήτων ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς προκειμένου να διαθέτουμε πάντα όλα τα νέα μοντέλα στις καλύτερες τιμές ενοικίασης.Όλα μας τα οχήματα είναι ασφαλή, αξιόπιστα και συντηρημένα σύμφωνα με τις οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστή.

Η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα μας και με αυτή λειτουργούμε τόσα χρόνια. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είμαστε από τις ελάχιστες εταιρείες που προσφέρουν ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα χωρίς πιστωτική.

* Προϋποθέσεις για ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα: 

Η ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα δεν ισχύει για ενοικίαση οχημάτων Β κατηγορίας και πάνω, καθώς και για πολυήμερες ενοικιάσεις. Στις περιπτώσεις αυτές είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστωτικής κάρτας.
Η εταιρεία μας εφόσον το κρίνει απαραίτητο, διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προσκόμιση πιστωτικής κάρτας ακόμη και για τις περιπτώσεις που δεν περιγράφονται παραπάνω.

Αν θέλετε να δείτε τιμές και διαθεσιμότητα για  Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα κάντε κλικ εδώ.

Find us on Facebook

araathusΕνοικίαση Οχημάτων χωρίς Πιστωτική