Χρήσιμες συμβουλές

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν επιλέξω εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου

Πρόκειται να ταξιδέψετε στην Αθήνα για δουλειές η για διασκέδαση? Αν ναι τότε η καλύτερη και ποιο οικονομική επιλογή για τις μετακινήσεις σας είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα. Αν μάλιστα έρχεστε αεροπορικώς τότε τι καλύτερο από Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα αεροδρόμιο.

Τι πρέπει όμως να γνωρίζετε και να τι πρέπει να προσέξετε πριν επιλέξετε τι αυτοκίνητο θα νοικιάσετε και από πού.

Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε για ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα Αεροδρόμιο θεωρούμε σκόπιμο και απαραίτητο να γνωρίζεται τα παρακάτω.

2 Χρήσιμες Συμβουλές για Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα

Συμβουλή Νο1. Προσέξτε τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης?

Είναι πολύ σημαντικό να προσέξετε και γνωρίζετε το τι περιλαμβάνει η τιμή ενοικίασης ώστε να αποφύγετε τυχόν κρυφές χρεώσεις. Υπάρχουν πολλές εταιρείες στις οποίες δεν είναι ξεκάθαρο το τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης. Το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζουν μια χαμηλή τιμή ενοικίασης η οποία όμως δεν είναι η τελική τιμή. Έτσι όταν θα πάτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο σας θα χρειαστεί να καταβάλετε επιπλέον χρήματα, διότι “αυτό ή εκείνο” δεν περιλαμβάνονταν στην τιμή που είδατε. Με τον τρόπο αυτό τελικά πληρώνεται πολύ περισσότερα σε σχέση με αυτά που νομίζατε αρχικά. Προσέξτε λοιπόν ώστε να επιλέξετε μια εταιρεία, η οποία δεν έχει καθόλου κρυφές χρεώσεις. Μία εταιρεία που να διευκρινίζει ξεκάθαρα το τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης του οχήματος. Εμείς στην Aramis και δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις και διευκρινίζουμε ξεκάθαρα τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης και έχουμε και τις καλύτερες τιμές ενοικίασης.

Στις τιμές ενοικίασης της εταιρείας μας περιλαμβάνεται:

 • Μικτή ασφάλεια με απαλλαγή. Η ασφάλεια αυτή είναι γνωστή ως CDW.
 • Ασφάλεια κλοπής και πυρός
 • Απεριόριστα χιλιόμετρα ανεξαρτήτως ημερών ενοικίασης.
 • Έξτρα οδηγό
 • Παράδοση παραλαβή στο Αεροδρόμιο Αθηνών
 • Οδική βοήθεια 24/7
 • Όλοι οι φόροι και το ΦΠΑ

Αν θέλετε να δείτε τιμές και διαθεσιμότητα για  Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα κάντε κλικ εδώ.

Για να αξιολογήσετε λοιπόν σωστά ποια εταιρεία είναι η ποιο συμφέρουσα, για Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα Αεροδρόμιο, θα πρέπει πέρα από την τιμή ενοικίασης να προσέξετε και να υπολογίσετε:

1α. Τι είδους ασφάλεια περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης και αν με αυτή την ασφάλεια είστε εντάξει.

Να επιβεβαιώσετε δηλαδή ότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποια έξτρα ασφάλεια ώστε να είστε καλυμμένοι. Αν η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει μικτή ασφάλεια με απαλλαγή θα πρέπει να δείτε επίσης και το ποσό της απαλλαγής πόσο είναι. Θα πρέπει επίσης να δείτε και το πόσο κοστίζουν οι έξτρα ασφάλειες. Θα πρέπει δλδ να δείτε πόσο κοστίζει:

 • η CDW (μικτή ασφάλεια με απαλλαγή),
 • η SCDW ή FDW (μικτή ασφάλεια χωρίς απαλλαγή),
 • η ασφάλεια κλοπής
 • η ασφάλεια πυρός.

1β. Αν η τιμή περιλαμβάνει απεριόριστα χιλιόμετρα από την 1η ημέρα ενοικίασης. 

Αν όχι θα πρέπει να υπολογίσετε τα έξτρα χρήματα που θα πρέπει να πληρώσετε εφόσον κάνετε επιπλέον χιλιόμετρα. Στην Aramis η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει απεριόριστα χιλιόμετρα από την 1η ημέρα ενοικίασης.

1γ. Αν η τιμή περιλαμβάνει Επιπλέον Οδηγό. 

Αν ο επιπλέον οδηγός δεν περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης θα πρέπει να υπολογίσετε και τα έξτρα κόστος που θα χρειαστεί να πληρώσετε για τον επιπλέον οδηγό. Στην Aramis η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει και επιπλέον οδηγό.

1δ. Αν η παράδοση και η παραλαβή στο αεροδρόμιο Αθηνών είναι δωρεάν. 

Υπάρχουν εταιρείες που χρεώνουν έξτρα για παράδοση ή παραλαβή στο αεροδρόμιο Αθηνών. Στην Aramis  η παράδοση και η παραλαβή στο αεροδρόμιο Αθηνών είναι δωρεάν.

1ε. Αν η τιμή περιλαμβάνει Οδική Βοήθεια όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες της εβδομάδας. 

Αν όχι τώρα σε περίπτωση που συμβεί κάτι εκτός ωραρίου εργασίας ή δεν θα εξυπηρετηθείτε άμεσα ή θα πρέπει να πληρώσετε έξτρα προκειμένου να μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε. Στην Aramis η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει οδική βοήθεια 24/7.

1στ. Αν η τιμή περιλαμβάνει όλους τους φόρους και το ΦΠΑ. 

Επιβεβαιώστε ότι η τιμή είναι τελική και δεν έχει πρόσθετες επιβαρύνσεις από φόρους ή ΦΠΑ. Στην Aramis η τιμή ενοικίασης είναι τελική και περιλαμβάνει όλους τους φόρους και το ΦΠΑ.

Αν θέλετε να δείτε τιμές και διαθεσιμότητα για  Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα κάντε κλικ εδώ.

Συμβουλή Νο2. Πιστωτική Κάρτα για Εγγύηση και Παρακράτηση ποσού από την Πιστωτική σας Κάρτα.

Είναι πολύ σημαντικό να προσέξετε αν για την ενοικίαση του αυτοκινήτου είναι απαραίτητο να έχετε πιστωτική κάρτα. Αν είναι απαραίτητο τότε θα πρέπει να προσέξετε αν η εταιρεία ενοικίασης για λόγους εγγύησης θα δεσμεύσει κάποιο σημαντικό ποσό από την πιστωτική σας κάρτα. Το ποσό αυτό συνήθως επιστρέφετε στο ακέραιο μερικές μέρες μετά την λήξη της ενοικίασης εφόσον η εταιρεία ενοικίασης δεν διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα στο ενοικιαζόμενο όχημα για το οποίο θα θεωρήσει εσάς υπεύθυνους.

Στην Aramis για Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα Αεροδρόμιο και γενικότερα για ενοικίαση σε όλη την Αττική δεν είναι απαραίτητο να έχετε πιστωτική κάρτα.

Παρέχουμε Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα χωρίς Πιστωτική και χωρίς να ζητάμε κάποια έξτρα χρηματική εγγύηση. 

Φυσικά αν το επιθυμείτε μπορείτε να πληρώσετε  με την πιστωτική σας κάρτα, χωρίς καμία επιπλέον προμήθεια. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες εταιρείες ενοικίασης σε εμάς δεν υπάρχει καμία έξτρα χρέωση για πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Αυτές είναι οι 2 πολύ χρήσιμες συμβουλές μας για Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα Αεροδρόμιο οι οποίες όμως ισχύουν και γενικότερα για ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Τώρα ξέρετε τι πρέπει να προσέξετε προκειμένου να επιλέγετε την σωστή εταιρεία ενοικίασης οχημάτων.

araathusΧρήσιμες συμβουλές